Pinkstertoernooi 2018

apr 6, 2018   //   by Albert Riemersma   //   Nieuws  //  Reacties uitgeschakeld voor Pinkstertoernooi 2018

Tennisvereniging DLTC organiseert van 18 t/m 21 mei 2018, voor de 47e keer het Intersport Evink Pinkstertoernooi.

Het grootste tennisspectakel van Friesland. Deelnemers komen uit heel Nederland. Tot uit het buitenland toe is er belangstelling voor het Intersport Evink Pinkstertoernooi. Ook is het mogelijk om te komen kamperen, vorig jaar waren er 70 kampeerders, en werden er 150 ontbijten geserveerd.

Deelnemers kunnen zich voor maximaal 2 rubrieken inschrijven, waarvan maximaal 1 enkelspel rubriek. Per rubriek is het maximum aantal inschrijvingen  32. Bij overschrijving geldt: “de volgorde van binnenkomst.” Dus geef je snel op, want VOL is VOL.

Inschrijven kan tot 4 MEI 2018, 23.59 uur. Ook je dubbelpartner moet zich inschrijven. Je kunt je bij je inschrijving ook direct inschrijven voor de barbecue. Ga je niet meespelen, maar wil je toch met de barbecue meedoen, kijk dan hier.

Toernooicommissie Intersport Evink Pinkstertoernooi.