Baanhuur

De buitenbanen kunnen middels het afschrijfsysteem gratis gebruikt worden door leden van DLTC. De buitenbanen zijn beschikbaar zolang het weer het toelaat. Mocht je geen lid zijn, dan kun je samen met een DLTC-lid in de kantine om een introducépas vragen. Hiermee kun je een dag gebruik maken van het tennispark en de dan beschikbare banen. Aan de introducépas zijn wel kosten verbonden, namelijk € 6,-. Hiermee kun je dan de hele dag gebruik maken van de faciliteiten. Tijdens de zomervakantie kan een introducé een zgn. vakantiepas aanschaffen, waarmee je tegen gereduceerd tarief (€ 30,-) de hele zomervakantie kan tennissen. Zelf zorgen voor rackets en ballen.

In het winterseizoen, van 1 oktober tot 1 april, kunnen de banen in de hal worden gehuurd.

Losse baanverhuur binnen

U kunt per uur of 1,5 uur een baan huren in de hal. Neem hiervoor overdag tussen 9.00 en 13.00 uur contact op met: Pietsje van der Meulen en Inge Muller in het clubgebouw tel. 0512-516172. In het winterseizoen is het tijdens de schoolvakanties, als er geen trainingen zijn, ook mogelijk om op de lestijden een baan te huren.

Vaste baanverhuur binnen

U kunt voor het hele winterseizoen op een vast tijdstip in de week een baan huren bij de Stichting Tennishal Drachten. Contactpersoon hiervoor is Jan Boonstra, te bereiken via indoortennis@dltc.nl.