Glow in the dark 2018

mrt 12, 2018   //   by Albert Riemersma   //   Nieuws  //  Reacties uitgeschakeld voor Glow in the dark 2018

Zaterdag 10 februari 2018 was er voor de 2e keer het Glow in the Dark event. Met man en macht werd er gewerkt aan het neerzetten van de lampen en het plakken van de lijnen. Dit lukte maar net binnen de tijd. De kinderen stonden al te popelen om te beginnen met tennissen.

 

Er waren in totaal 80 deelnemers, verdeeld over de categorieën rood, oranje, groen en geel (totaal 57) van de senioren waren er 23.
Onder begeleiding van de trainers Niels en Jelle-Jan werden er tennisspelletjes gedaan, dit alles met opzwepende muziek. Ook een groot succes waren de Hollandse meezingers. Kijk ook op Facebook voor een videoclipje.

 

 

 

Na afloop waren er nog poffertjes voor de jongere kinderen. Dit in een met discolampen en black-lights ingerichte kantine. Alle vrijwilligers en sponsoren super bedankt voor de hulp, zonder jullie was dit niet gelukt.