Clubkampioenschappen 2018

jun 27, 2018   //   by Albert Riemersma   //   Nieuws  //  Reacties uitgeschakeld voor Clubkampioenschappen 2018

Het is de DLTC tennisweek voor iedereen van 22 tot 30 september: beginnend, gevorderd, jeugd en senioren leden en altijd met meer dan 200 deelnemers is de hele club in beweging. Thema is dit jaar Flower Power en hier hoort natuurlijk passende kleding bij, waar de bloemetjes niet mogen ontbreken.

Opgeven kan tot uiterlijk donderdag 13 september via www.toernooi.nl  (senioren en jeugd) of via de inschrijfformulieren in de kantine.

Zet zaterdagavond 29 september meteen ook in je agenda voor de gezellige avond met buffet, verloting en muziek.

De tennisweek wordt mede mogelijk gemaakt door de vrienden van de clubkampioenschappen, die de club en de organisatie een warm hart toedragen. Dit kan in de vorm van een kleine bijdrage of in materialen. Ook vriend worden, mail dan even.

Voor vragen of andere zaken over het toernooi kun je mailen naar clubkampioenschappen@dltc.nl.

Leuk als je ook mee doet.