• LinkedIn

Junior Senior toernooi

jun 27, 2018   //   by Albert Riemersma   //   Nieuws  //  Reacties uitgeschakeld voor Junior Senior toernooi

Graag tennissen samen met je vader, moeder, opa, oma, oom, tante, broer(tje) of zus(je)?

Doe mee aan het junior-senior toernooi op zondag 15 juli! Een junior kan zich opgeven met een senior, maar een senior kan zich óók inschrijven met een junior (bijvoorbeeld zoon, dochter, nichtje, neefje). Als één van de twee maar lid is van DLTC. De categorieën waarin worden gespeeld zijn: rood, oranje, groen en geel. Jullie kunnen zelf aangeven in welke categorie jullie willen spelen. Je kunt slechts meedoen aan één categorie.

We starten om 10:00 uur. Graag om half 10 aanwezig. Na de laatste wedstrijd is er een prijsuitreiking. Meedoen? Stuur dan vóór zaterdag 7 juli een mail naar: jeugdcommissie@dltc.nl onder vermelding van jullie namen, telefoonnummer en de categorie waarin jullie willen spelen. Of lever dit formulier in bij één van de trainers. De eigen bijdrage is € 5,00 per koppel, te betalen aan het begin van het toernooi.