• LinkedIn

Samenwerking DLTC en Fitaal

mrt 19, 2019   //   by Albert Riemersma   //   Nieuws  //  Reacties uitgeschakeld voor Samenwerking DLTC en Fitaal

Sportspreekuur Fitaal

In het kader van de samenwerking tussen DLTC en Fitaal kunnen leden van DLTC met een sportblessure op maandag kosteloos terecht op het sportspreekuur bij Fitaal. Aanmelden kan per mail naar sportspreekuur@fitaal.nl. De geblesseerde sporter ontvangt daarna een mail waarin wordt aangegeven hoe laat en bij welke sportfysiotherapeut hij die maandag terecht kan bij Fitaal.

Tijdens het sportspreekuur zal de sportfysiotherapeut in ca. 15 minuten een eerste screening van de sportblessure uitvoeren. Op basis hiervan volgt een advies en indien nodig evt. een doorverwijzing naar een sportfysiotherapeut of huisarts / sportarts. Lees ook meer in de flyer.

Jeugdleden t/m 12 jaar moeten met een volwassene komen. Dit kan een ouder / verzorger, maar ook een trainer / leider zijn.

Sportfysiotherapie

Op andere dagen kunnen de leden van DLTC met een sportblessure over het algemeen binnen 48 uur terecht bij een van de sportfysiotherapeuten van Fitaal. Na een intake kan dan direct gestart worden met de behandeling, die er op gericht zal zijn om de sporter op een verantwoorde manier weer zo snel mogelijk terug te brengen op zijn oorspronkelijke sportniveau. De kosten van de behandeling (sport)fysiotherapie worden vergoed uit de aanvullende verzekering van de zorgverzekeraar.  

Ondersteunende kracht- en/of conditietraining

Voor sporters biedt Fitaal ook individueel trainingsprogramma’s ter preventie van blessures, ondersteunende kracht- en conditietraining of algehele fitheidstraining. Leden van DLTC ontvangen 10% korting op de abonnementsprijs van Fitaal.