Open Tennisdag 2019

mrt 5, 2019   //   by Albert Riemersma   //   Nieuws  //  Reacties uitgeschakeld voor Open Tennisdag 2019

Tijdens de Open Tennisdag zet DLTC de ‘deuren’ van het tennispark aan De Folgeren wijd open. Deze dag is om belangstellenden te laten kennismaken met het leuke en verslavende tennisspel. Er worden allerlei leuke activiteiten georganiseerd. Zo zijn er clinics, worden er tennislessen verzorgd door de trainers en is er een springkussen voor de kinderen aanwezig.

Belangstellenden die nog geen lid zijn, maar dat misschien wel willen worden kunnen zich opgeven voor Maak Kennis met Tennis. Misschien win je wel een gratis lidmaatschap, inclusief cursus!

De Open Tennis Dag is ook voor de bestaande leden leuk! Neem je buurvrouw, collega, kennis of achterneef mee naar het park. Kun je meteen je nieuwe tennispas ophalen. En ook voor de leden is er iets te winnen: een gratis privé-les!
Bekijk de gravel- en kunstgrasbanen, sla een balletje met de trainers en drink een lekker kopje koffie of thee in ons mooie clubhuis.
Je bent van harte welkom! Noteer dus: zaterdag 30 maart!