• LinkedIn

Clubkampioenschappen 2019

jun 24, 2019   //   by Albert Riemersma   //   Nieuws  //  Reacties uitgeschakeld voor Clubkampioenschappen 2019

De organisatie is vol enthousiasme druk bezig geweestr om er weer een mooi tennistoernooi van te maken. Vorig jaar met zo’n 200 deelnemers weer een groot succes, mede door goede sfeer, mooi bijprogramma en enthousiaste vrienden van het toernooi. Toernooi is van 21 t/m 29 september. 

Met dit toernooi is de hele club in beweging, van jong tot oud en van beginner tot gevorderde.

Het thema is dit jaar DLTC houdt van Holland.

Heb je vragen, wil je vriend van de clubkampioenschappen worden, heb je Hollandse spullen voor aankleding, wil je helpen of heb je gewoon leuke ideeën voor de organisatie. Mail dit dan naar clubkampioenschappen@dltc.nl

De organisatie en trainers.