• LinkedIn

Opgave zomertraining 2020

feb 29, 2020   //   by Albert Riemersma   //   Nieuws  //  Reacties uitgeschakeld voor Opgave zomertraining 2020

Let op!! In verband met de sluiting van het tennispart vanwege het coronavirus zal over de daadwerkelijke startdatum, aantallen trainingen en daadwerkelijke kosten in een later stadium vanuit de trainers gecommuniceerd worden naar de personen die zich hebben opgegeven.

Hieronder kunt u zich online opgeven voor de zomertraining 2020 voor senioren. Wilt u liever op papier invullen? Klik dan hier voor een pdf-versie van het inschrijvingsformulier. Heb je vragen over de zomertrainingen neem dan contact met ons op via de mail of telefoon: training@playtennis.nl / 06-81537178.

Bij inschrijving van de trainingen van Tennisschool Play Tennis gaat u automatisch akkoord met onze lesreglementen. De lesreglementen kunt u vinden op onze website www.playtennis.nl en in het clubhuis van DLTC. Ons privacystatement kunt u daar ook vinden of hier op de site van DLTC.

NAW gegevens

 

Trainingen

 

Beschikbaarheid en wensen

 

Betaling

 

Privacy

 

Verification

De indeling van de zomertrainingen worden bekend gemaakt via de website van DLTC.