• LinkedIn

Van het bestuur

jan 5, 2021   //   by Albert Riemersma   //   Nieuws  //  Reacties uitgeschakeld voor Van het bestuur

Het bestuur wenst alle leden van DLTC sfeervolle en gezellige Kerstdagen toe binnen de Corona mogelijkheden. Graag sluiten we 2020 veilig en in goede gezondheid af en kijken met een hoopvolle blik naar 2021. Hoopvol naar meer tennis mogelijkheden en vooral hoopvol om elkaar weer in de kantine en op het park te ontmoeten. Één goed voornemen wil het bestuur al delen: we gaan vanaf januari onderzoeken en plannen uitwerken om de meerwaarde van padelbanen op het park in kaart te brengen om de vereniging een belangrijke boost te kunnen geven.

ALV

Beste leden, 

Het zijn uitzonderlijke tijden en niets verloopt zoals we gewend zijn. 

Zo ook de Algemene ledenvergadering die 2 maal per kalenderjaar plaatsvindt. 

Deze vergaderingen vinden altijd plaats in maart en november. Door de Covid-19 maatregelen, is een ledenvergadering lastig te organiseren mede door de beperking in het aantal leden die aanwezig mogen zijn. 

Een speciale spoedwet Covid-19 maakt het tot in ieder geval tot 1 december mogelijk een Algemene Ledenvergadering volledig digitaal te organiseren, of om de ALV met vier maanden uit te stellen. Deze wet wordt automatisch elke keer met twee maanden verlengd tot nader order.  

Het bestuur heeft besloten om deze wettelijke mogelijkheid te gebruiken en de ALV voorlopig uit te stellen: 

  1. Er staan momenteel geen spoedeisende zaken op de agenda of zaken die een stemming vereisen. 
  2. Wel zullen de financiële stukken, waarvan wettelijk is bepaald dat ze binnen zes maanden moeten worden vastgesteld, worden opgemaakt en de kascommissie zal zijn taak uitvoeren. Leden kunnen bij de secretaris de financiële stukken opvragen.  
  3. Bij de eerstvolgende ALV zullen deze stukken formeel worden afgehandeld.