• LinkedIn

Winterweekendcompetitie afgelast

jan 5, 2021   //   by Albert Riemersma   //   Nieuws  //  Reacties uitgeschakeld voor Winterweekendcompetitie afgelast

Sinds half oktober is er niet echt veel veranderd. Het Corona virus is jammer genoeg niet onder controle en de richtlijnen die toen golden, gelden nog steeds. We mogen niet sporten in competitieverband.
Daarom hebben wij besloten om dit seizoen te laten voor wat het is. De Winterweekendcompetitie start niet meer op.

Dit betekent dat we de poules zoals ze nu zijn, in principe doorschuiven naar seizoen 2021-2022 (wat klinkt dat ver weg!). De uitslagen die er zijn van de wedstrijden van begin oktober, vervallen.

Heb je begin oktober gespeeld en je bijdrage aan de Winterweekendcompetitie betaald en de blikken ballen ontvangen? Dan willen wij voorstellen om deze betaling(en) te verrekenen met volgend seizoen. Wil je dit niet? Laat het ons dan via een e-mail aan winterweekendcompetitie@dltc.nl weten. Dan storten wij je bijdrage terug. Zet in je e-mail dan alsjeblieft je bankrekening mét de tenaamstelling.
Voor de ballen die je ontvangen hebt, rekenen wij de kostprijs van ? 5,00 per blik. Dit bedrag brengen wij in mindering als we je bijdrage terugstorten. Als je je betaling laat staan tot volgend seizoen, dan vragen wij je dan om een bijdrage van ? 5,00 per blik ballen te doen.

Om het bericht positief te eindigen, nog even dit. Stel dát we in maart weer wedstrijden mogen tennissen, dan gaan wij zeker nog iets leuks organiseren! Houd je mailbox in de gaten.

Tot slot wensen wij jou en je dierbaren fijne kerstdagen en veel goeds, geluk en vooral gezondheid toe voor 2021. Pas goed op jezelf en elkaar. Wij hopen je in het nieuwe jaar te begroeten op de tennisbaan!

Met onze hartelijke groet,
Jan, Pedro, Annelies, Janny, Jelmer, Annelies en Dineke