• LinkedIn

100 jaar DLTC

jun 1, 2021   //   by Albert Riemersma   //   Nieuws  //  Reacties uitgeschakeld voor 100 jaar DLTC

Op 12 juni 2022 is het zover! Onze mooie vereniging bestaat dan 100 jaar! Houd dit weekend vooral al vrij in de agenda, want we willen er met iedereen een mooi feestweekend van maken. Om er iets tastbaars aan over te houden gaan we aan de slag met een jubileum-Glossy. Daarom een oproep aan iedereen voor: 

  • Foto’s: van toernooien, feesten, competitie 
  • Leuke herinneringen/anekdotes  
  • Leuke “wist-u-datjes” 
  • Feiten, wetenswaardigheden uit een honderdjarige geschiedenis….die moeten er toch volop zijn? 

We zijn ook bezig om een gastenlijst samen te stellen om onder andere oud-leden of andere mensen die iets hebben betekend voor de vereniging uit te nodigen. Is er iemand van wie je denkt….die hoort op dat lijstje thuis, geef dat dan ons door…Wij hebben ook niet alle informatie en het zou jammer zijn wanneer we iemand vergeten. 

Alle informatie, foto’s, tips, namen etc kan gemaild worden naar: secretariaat@dltc.nl 

Heb je nog ideeën over de invulling van het jubileumjaar mail dan ook of neem contact met één van onderstaande personen op. Met z’n allen maken we er een jaar van waar nog honderd jaar over nagepraat wordt! 

Pedro Verhoeckx, Harrie Hofstee, Piet de Meer, Hilde Busman en Janet Veld