• LinkedIn

Clubapp; gebruik je ‘m al?

jun 1, 2021   //   by Albert Riemersma   //   Nieuws  //  Reacties uitgeschakeld voor Clubapp; gebruik je ‘m al?

De Clubapp kan je kosteloos downloaden en is een handige tool om actief betrokken te zijn bij de vereniging. Hoe kom je eraan en wat kun je ermee? 

De clubapp: installeren 

De Clubapp kun je via  de App Store of via Google Play downloaden. Zodra je de app hebt gedownload, zoek je DLTC Drachten op via de zoekfunctie en kan je inloggen. Selecteer onze vereniging en dan kom je op het inlogscherm. Hier kan je inloggen met je bondsnummer. Je bondsnummer staat rechtsonderin op het pasje van de club of kun je opvragen bij de ledenadministrateur.(lidmaatschap@dltc.nl) Je wachtwoord kun je ook opvragen bij de ledenadministratie of zelf installeren door op ‘reset mijn wachtwoord’ te klikken, dan wordt er een mail verstuurd naar jouw geregistreerde e-mailadres.  

Wachtwoord vergeten?  

Ben je je wachtwoord kwijt of vergeten? Allereerst kun je deze aanpassen door ‘reset mijn wachtwoord’ te selecteren. Je dient in dat scherm je bondsnummer in te vullen, er wordt een e-mail verstuurd naar het e-mailadres dat daar aan gekoppeld is.  

Komt er geen mail binnen?  

Vraag aan de ledenadministratie of ze het juiste e-mailadres hebben en bekijk je spam-inbox. De ledenadministrateur kan ook zelf een wachtwoord naar jou versturen via het beheer. 

De clubapp:  welke functionaliteiten 

De App beschikt over de volgende functionaliteiten; 

  • Clubnieuws; belangrijke nieuwsberichten zijn zichtbaar in de app;  
  • Competitie en toernooi uitslagen; 
  • (Bar)diensten; je ziet in het overzicht welke bardiensten nog vrij zijn en je kan eenvoudig zelf een bardienst inroosteren; 
  • Ledenlijst; 
  • Persoonlijk profiel; 
  • Clubagenda en evenementen; leden krijgen een overzicht van aankomende evenementen in een overzichtelijke clubagenda; 
  • Tennismaatje zoeken; Met maatjes kunnen leden binnen onze vereniging elkaar vinden en uitnodigen om te tennissen; 
  • Baan reserveren; leden kunnen via de App een baan reserveren en je hebt meteen een overzicht van de drukte op de het park 

Voor een uitgebreide handleiding over het gebruik van de app verwijzen wij graag naar de website van de KNLTB:KNLTB ClubApp. Pdf van de handleiding kan ook op www.dltc.nl terug gevonden worden. 

Heb je vragen mail dan lidmaatschap@dltc.nl