• LinkedIn

KNLTB Meet & Play

apr 11, 2023   //   by Albert Riemersma   //   Nieuws  //  Reacties uitgeschakeld voor KNLTB Meet & Play

KNLTB Meet & Play is het zoek en boek platform voor tennis en padel in Nederland, bedoeld voor spelers zonder lidmaatschap. Ook DLTC doet hier aan mee en als niet-lid kun je dus gewoon online een baan boeken bij onze vereniging. Online via https://meetandplay.nl/club/06759 of download de app op je mobiele telefoon.

Meet & Play is hét boekingsplatform voor tennis en padel in Nederland. Een platform dat beoogt een vitale community voor tennis en padel te bouwen. Het platform opereert zonder winstoogmerk. 100% van de inkomsten wordt gebruikt om de tennis- en padelsport in de volle breedte te versterken. Daarnaast wordt het platform continu verbeterd. Zo creëren we blijvend meerwaarde voor spelers, aanbieders en partners. Samen bouwen we aan het vitaal houden van tennis en padel.