• LinkedIn

KNLTB ClubApp

Wij maken gebruik van de KNLTB ClubApp. Deze kun je downloaden via www.knltb.club/clubapp of via de App Store of via Google Play. Zodra je de app hebt gedownload, zoek je DLTC Drachten op via de zoekfunctie en kan je inloggen. Selecteer onze vereniging en dan kom je op het inlogscherm. Hier kan je inloggen met je bondsnummer. Je bondsnummer staat rechts onderin op de KNLTB pas. Je wachtwoord kun je zelf installeren door op ‘reset mijn wachtwoord’ te klikken, dan wordt er een mail verstuurd naar jouw geregistreerde e-mailadres.

Komt er geen mail binnen? Bekijk je spam-inbox en/of vraag aan de ledenadministratie of ze het juiste e-mailadres hebben en bekijk je spam-inbox.

De ledenadministrateur kan ook zelf een wachtwoord naar jou versturen via het beheer. De ClubApp beschikt over de volgende functionaliteiten:

  • Clubnieuws – belangrijke nieuwsberichten zijn zichtbaar in de app;
  • Competitie en toernooi uitslagen;
  • (Bar)diensten – Je kunt jezelf inschrijven voor bardienst. De vroege dienst is voor vrouwen, de late dienst voor mannen én vrouwen. Als je jezelf inschrijft, word je niet door de coördinatoren ingedeeld.;
  • Ledenlijst;
  • Persoonlijk profiel;
  • Clubagenda en evenementen – leden krijgen een overzicht van aankomende evenementen in een overzichtelijke clubagenda;
  • Tennismaatje zoeken – met maatjes kunnen leden binnen onze vereniging elkaar vinden en uitnodigen om te tennissen;
  • Afhangen – leden kunnen via de App een baan reserveren.

Met de komst van deze ClubApp zijn wij als vereniging beter in staat alle leden snel te bereiken met belangrijke clubinformatie. We kunnen leden verbinden met elkaar en maken het samen tennissen eenvoudiger.

Vanuit de ClubApp kan je van huis uit een baan reserveren.
Dit kan je vinden bij Spelen > Baan reserveren.
Je krijg dan een overzicht van alle banen en reserveringen.
Als er een rondje staat met een streep, betekent dit dat de baan niet gereserveerd kan worden.
De groene banen kunnen gereserveerd worden.
Het plusje betekent dat je die tijd een reservering kan maken.
Zodra je hier op klikt, kom je in de volgende pagina waar je alle informatie kan invullen.
Door op ‘speler toevoegen’ te klikken, kan je in de ledenlijst zoeken naar een speler of kan je kiezen uit één van jouw tennismaatjes.
Door op een gemaakte reservering te klikken in het overzicht, zie je meer informatie over de reservering.
Alleen op de dag zelf kun je een baan reserveren. Er kan éénmaal per dag via de ClubApp worden gereserveerd, maximaal vijfmaal per week. Dit geldt voor zowel jezelf als het tennismaatje wat je selecteert. Je dient je reservering op het park op het afhangbord nog te bevestigen. Dit kan tot maximaal 1 minuut voor de gereserveerde tijd. Doe je dit niet, vervalt je reservering en kan iemand anders de baan reserveren. Heb je vooraf gereserveerd, maar komt er plotseling iets tussen, dan kun je tot maximaal twee uur voor de gereserveerde tijd je boeking annuleren.

Wachtwoord vergeten? Ben je je wachtwoord kwijt of vergeten? Allereerst kun je deze aanpassen door ‘reset mijn wachtwoord’ te selecteren. Je dient in dat scherm je bondsnummer in te vullen, er wordt een e-mail verstuurd naar het e-mailadres dat daar aan gekoppeld is.
De ledenadministrateur kan ook een wachtwoord naar jou versturen via het beheer, stuur hiervoor een mail naar lidmaatschap@dltc.nl of een appje naar 06-42245171.

Voor een uitgebreide handleiding over het gebruik in de ClubApp verwijzen wij graag naar de website van de KNLTB Clubapp. Het Pdf-bestand van de handleiding kun je hier ook downloaden en kan ook terug gevonden worden op www.dltc.nl