• LinkedIn

Ledencertificaten t.b.v. Padel

Padel is één van de snelst groeiende sporten in Nederland en ook DLTC heeft tijdens de laatste Algemene Ledenvergadering akkoord gekregen om de aanleg van padelbanen op de huidige banen 5 en 6 te gaan realiseren. Via deze pagina houden we u op de hoogte van de vorderingen die het bestuur en de (nog te vormen) padelcommissie hierin maken.

De eerste stap die we nu gaan zetten is de financiering van het geheel. Het totale investeringsbedrag voor de aanleg van de padelbanen is begroot op € 200.000, -. De financiering van dit bedrag is als volgt: – BOSA-subsidie (van de Rijksoverheid), lening bij STD en sponsoren, totaal € 125.000. Voor het resterende bedrag worden ledencertificaten uitgegeven. Hieronder lees je er meer over, ook hoe je dus zelf een steentje kan bijdragen.

Om de nieuwe padelbanen bij DLTC mogelijk te maken wordt de financiering op verschillende manieren ingevuld. Een van de manieren zijn de ledencertificaten. In deze prospectus lees je er meer over. Lees deze goed door voordat je besluit om je in te schrijven voor één of meer ledencertificaten of een andere vorm van ondersteuning. Hieronder vind je verder het inschrijfformulier waar je één of meerdere opties kunt kiezen. Wil je het liever op papier invullen? Dan kun je hier het formulier downloaden. Stuur hem dan ingevuld naar onze penningmeester (zie mailadres hieronder).

Mocht je vragen hebben, stel ze dan aan onze penningmeester Jan Boonstra via penningmeester@dltc.nl

Basisgegevens

 

Opties

  • Hieronder kunt u de opties kiezen en invullen. Er kunnen meerdere opties ingevuld worden. Lees voordat u het inschrijfformulier instuurt de prospectus door.
 

Verificatie