Maak Kennis Met Tennis

DLTC Drachten heet je van harte welkom bij ons tennisvereniging. Een gezellige en bruisende tennisvereniging waar veel activiteiten gedurende het gehele jaar worden georganiseerd voor zowel junioren als senioren. Maak Kennis Met Tennis is de manier om kennis te maken met de tennissport voor jeugd (tot 16 jaar) en senioren (vanaf 16 jaar).

Dien je alle beginselen van de tennissport nog te leren? Dan hebben we een speciale aanbieding voor je: Maak Kennis Met Tennis inclusief lidmaatschap. Bekijk hier onze flyer voor Maak Kennis met Tennis.

WAT KUN JE VERWACHTEN?

Tennis is bij uitstek een life time sport, waarbij je lekker kunt bewegen op eigen niveau. Het is een sport waar zowel dames en heren als jongens en meisjes met en tegen elkaar spelen. Daarnaast vindt DLTC sfeer en persoonlijke aandacht ook belangrijk. Deze aspecten staat bij ons hoog in het vaandel. Onze ervaren tennisleraren zorgen ervoor dat je de techniek zodanig beheerst dat jij na de eerste lessenreeks zelfstandig een balletje kunt slaan. Ook is het vervolgens mogelijk om na de eerste lessenreeks in te schrijven voor vervolg lessen van Maak Kennis Met Tennis. Het hele jaar worden ook diverse activiteiten georganiseerd bij DLTC waar je te allen tijden aan mee kunt doen. De activiteiten kun je terugvinden op de jaarplanning en elders op de website.

WAAR DIEN JE REKENING MEE TE HOUDEN?

Als je je aanmeldt krijg je daarbij ook een lidmaatschap bij DLTC! Daarvoor moet je wel een ander formulier invullen met inlevering van een pasfoto (klik hier! ). Het lidmaatschap formulier is ook aanwezig op de club en kun je ook inscannen en naar ons mailen: lidmaatschap@dltc.nl

Wens je meer informatie, stuur dan een email naar: training@dltc.nl