• LinkedIn

Maak Kennis Met Tennis

DLTC Drachten heet je van harte welkom bij ons tennisvereniging. Een gezellige en bruisende tennisvereniging waar veel activiteiten gedurende het gehele jaar worden georganiseerd voor zowel junioren als senioren. Maak Kennis Met Tennis is de manier om kennis te maken met de tennissport voor jeugd (tot 16 jaar) en senioren (vanaf 16 jaar).

Dien je alle beginselen van de tennissport nog te leren? Dan hebben we een speciale aanbieding voor je: Maak Kennis Met Tennis inclusief lidmaatschap.

WAT KUN JE VERWACHTEN?

Tennis is bij uitstek een life time sport, waarbij je lekker kunt bewegen op eigen niveau. Het is een sport waar zowel dames en heren als jongens en meisjes met en tegen elkaar spelen. Daarnaast vindt DLTC sfeer en persoonlijke aandacht ook belangrijk. Deze aspecten staat bij ons hoog in het vaandel. Onze ervaren tennisleraren van tennisschool Playtennis zorgen ervoor dat je de techniek zodanig beheerst dat jij na de eerste lessenreeks zelfstandig een balletje kunt slaan. Ook is het vervolgens mogelijk om na de eerste lessenreeks in te schrijven voor vervolg lessen van Maak Kennis Met Tennis. Het hele jaar worden ook diverse activiteiten georganiseerd bij DLTC waar je te allen tijden aan mee kunt doen.

  • Tijdens de Open Tennis Dag 2023 is er een aanbieding voor Maak Kennis Met Tennis.
    10 lessen + een jaar lidmaatschap voor 100 euro.

AANMELDEN

Wens je meer informatie of heb je vragen, kijk op de site van Playtennis wat de mogelijkheden zijn voor Maak Kennis Met Tennis bij DLTC.