• LinkedIn

Toernooien

Junior-Seniortoernooi – jaarlijks organiseert de jeugdcommissie het junior- seniortoernooi. Hieraan kan een jeugdspeler zich samen met een ouder deelnemen. Binnenkort ontvang je hierover meer informatie…

Clubkampioenschappen – de clubkampioenschappen zijn jaarlijks in september. De kinderen die meedoen aan de categorie rood spelen alleen op de laatste zaterdag. Je ontvangt hierover later in het jaar bericht.

Voor de actuele data van deze toernooien, kijk op de jaarplanner.

Bijzonderheden bij verschillende toernooien voor de jeugd

  1. Het inschrijfgeld voor alle toernooien varieert en je betaalt vaak via Ideal bij je aanmelding, ook komt het voor dat je op de dag van het toernooi kunt betalen.
  2. Het is de bedoeling dat je ook meedoet als je je hebt opgegeven! Daarnaast is het belangrijk dat je aanmelding op tijd binnen is. Anders kun je niet meedoen of sta je reserve.
  3. Als je niemand hebt om mee op te geven, schrijf je dan toch in. De trainers en de jeugdcommissie zullen hun best doen om een tennismaatje voor je te zoeken.
  4. Ook al heb je nog maar een paar tennislessen gehad, schrijf toch in! Zo leer je andere kinderen kennen en leer je ook sneller de eerste beginselen van tennis, zoals de telling, positie op het veld etc. Als je zelf nog te jong bent om een agenda bij te houden, vraag dan aan je ouders om de belangrijke data van de toernooien en de sluitingsdata te noteren. zo vergeet je niet om in te schrijven.

Open toernooien

Wil je een keer een toernooi spelen op een andere tennisvereniging, kijk op dan op https://tenniskids.toernooi.nl.

Vanaf 12 jaar kijk je op http://www.toernooi.nl/

Ook op het infobord hangen soms leuke uitnodigingen voor toernooien. Informeer hiervoor eens bij je trainer.