• LinkedIn

Toernooien prestatief

Op de toernooiagenda van DLTC staan steevast drie open, prestatieve toernooien gepland. Voor senioren het Pinkstertoernooi en het 35+toernooi en voor de jeugd een K4-toernooi.

Het hoogtepunt van het tennisseizoen bij DLTC is het Pinkstertoernooi. Elk jaar weer een groot spektakel met deelnemers uit alle windstreken van Nederland. Een toernooi met een aardige prijzenpot en de mogelijkheid om op het terrein te kamperen. Deelnemers met speelsterkte 3 zijn ruim vertegenwoordigd wat voor het publiek zeer aantrekkelijke wedstrijden oplevert.

Het 35+ indoor toernooi wordt rond de voorjaarsvakantie in de tennishal georganiseerd. Er wordt gespeeld in de leeftijdscategorieën 35+ en 45+.

Voor de jeugd die graag wedstrijden speelt organiseert DLTC in juni een K4-toernooi dat meetelt voor de Nationale jeugdranglijst.

Bent u één van die tennissers die zich absoluut niet hoeft uit te sloven tijdens de competitie of de clubkampioenschappen? Dat voor u gezelligheid en meedoen belangrijker is dan het winnen van een pot tennis? Dan bieden de recreatieve toernooien u uitstekende mogelijkheden om vriendschappelijk de baan op te gaan. Bij al deze toernooien gaat het niet om de prijzen of het winnen, maar staat de gezelligheid voorop.

Voor al deze toernooien geldt dat ze vooraf worden aangekondigd op deze site, zodat iedereen tijdig kan inschrijven en dat er na afloop een verslag en meestal een fotoboek op deze site te vinden is.