• LinkedIn

Toernooien recreatief

Bent u één van die tennissers die zich absoluut niet hoeft uit te sloven tijdens de competitie of prestatieve toernooien? Dat voor u gezelligheid en meedoen belangrijker is dan het winnen van een pot tennis? Dan bieden de recreatieve toernooien u uitstekende mogelijkheden om vriendschappelijk de baan op te gaan.

Bij al deze toernooien gaat het niet om de prijzen of het winnen, maar staat de gezelligheid voorop. Barbecuen op het Midzomernachttoernooi, heerlijk ter plaatse gebakken pannenkoeken eten tijdens het koekenpan-toernooi of genieten van de versgebakken oliebollen op het oliebollentoernooi…! Daar gaat u toch voor?

Ook het openings- en het slottoernooi en niet te vergeten de clubkampioenschappen mogen zich verheugen in grote belangstelling. Voor de clubkampioenschappen worden de uitslagen overigens wel meegerekend in je rating, maar dat mag de pret niet drukken!

Voor al deze toernooien geldt dat ze vooraf worden aangekondigd op deze site, zodat iedereen tijdig kan inschrijven en dat er na afloop een verslag en meestal een fotoboek op deze site te vinden is.