Maak kennis met tennis

De manier om kennis te maken met de tennissport voor jeugd tot 16 jaar! Dien je alle beginselen van de tennissport nog te leren? Dan hebben we een speciale aanbieding inclusief lidmaatschap.

WAT KUN JE VERWACHTEN?

Tennis is bij uitstek een life time sport, waarbij je lekker kunt bewegen op eigen niveau. Het is een sport waar zowel  jongens en meisjes met en tegen elkaar spelen. Daarnaast vindt DLTC sfeer en persoonlijke aandacht ook belangrijk. Deze aspecten staat bij ons hoog in het vaandel. Onze ervaren tennisleraren zorgen ervoor dat je de techniek zodanig beheerst dat jij na 10 lessen zelfstandig een balletje kunt slaan en mee kunt doen aan diverse activiteiten bij DLTC. Deze activiteiten kun je terugvinden elders op onze website.

WAAR DIEN JE REKENING MEE TE HOUDEN?

 

 

Als je je aanmeldt krijg je ook lidmaatschap bij DLTC! Daarvoor dient wel een andere formulier ingevuld te worden (klik hier! ). Deze kun je ook inscannen en naar ons mailen via e-mailadres: lidmaatschap@dltc.nl

 

 

Let wel:

Maak Kennis Met Tennis is alleen voor beginners die géén ervaring hebben. Indien je al enige ervaring hebt, kom je niet in aanmerking voor Maak Kennis Met Tennis. Door de trainers wordt op de eerste lesdag gekeken of je beginner of gevorderder bent. Indien dit het geval is, geldt het standaard lidmaatschap, wil je lessen volgen dan dien je je daarvoor apart in te schrijven.

 

Vind je het na deze “proef”periode leuk om te blijven tennissen, dan kun je je opgeven voor de reguliere training. Meer informatie hierover ontvang je tijdens één van de laatste trainingen.