• LinkedIn

Wintertennis GD / DD

De damescompetitie is van begin oktober tot eind maart op maandag,- en dinsdagmiddag en de woensdagochtend. De gemengd dubbelcompetitie is op donderdagmiddag. Deze competities staan open voor alle tennisliefhebbers. Je hoeft dus geen lid van DLTC te zijn.

Damescompetitie

Deze competitie wordt overdag georganiseerd. Speelduur 1 uur. Op de maandag-, dinsdag-, woensdagmorgen. De kosten voor de damescompetitie zijn € 77,50 per persoon incl. een blik ballen.

Gemengd dubbel

Op de donderdagmiddag bestaat er een mogelijkheid om deel te nemen aan de gemengd dubbelcompetitie. Dit is alleen op de donderdagmiddag. Er wordt anderhalf uur gespeeld en de kosten bedragen € 90,00 per persoon incl. 1 blik ballen per team. De wedstrijden worden gespeeld van begin oktober tot eind maart. De tijden zijn van 13.00 uur tot 14.30 en van 14.30 tot 16.00 uur.  Er is nog plaats. Leeftijdscategorie: vanaf 18 jaar.

Wil je meedoen op één van deze dagen, mail dan naar indoortennis@dltc.nl of neem telefonisch contact op met Riet Swildens: 06 – 22 18 29 50 (na 19.00 uur).