• LinkedIn

Baanhuur

De buitenbanen kunnen middels het afschrijfsysteem gratis gebruikt worden door leden van DLTC. De buitenbanen zijn beschikbaar zolang het weer het toelaat.

Mocht je geen lid zijn, dan kun je samen met een DLTC-lid in de kantine een introducépas verkrijgen. Hiermee kun je een dag gebruik maken van het tennispark en de dan beschikbare banen. Aan de introducépas zijn wel kosten verbonden, namelijk € 7,50. Hiermee kun je dan de hele dag gebruik maken van de faciliteiten. De introducépas blijft eigendom van DLTC en dient aan het einde van de dag weer ingeleverd te worden.

Je dient wel zelf voor rackets en ballen te zorgen.

In het winterseizoen, van 1 oktober tot 1 april, kunnen de banen in de hal worden gehuurd.

Losse baanverhuur binnen

U kunt per uur of 1,5 uur een baan huren in de hal. Neem hiervoor overdag tussen 9.00 en 13.00 uur contact op met: Pietsje van der Meulen en Inge Muller in het clubgebouw tel. 0512-516172. In het winterseizoen is het tijdens de schoolvakanties, als er geen trainingen zijn, ook mogelijk om op de lestijden een baan te huren.

Vaste baanverhuur binnen

U kunt voor het hele winterseizoen op een vast tijdstip in de week een baan huren bij de Stichting Tennishal Drachten. Contactpersoon hiervoor is Jan Boonstra, te bereiken via indoortennis@dltc.nl.