• LinkedIn

Baanhuur

De buitenbanen kunnen middels het afschrijfsysteem gratis gebruikt worden door leden van DLTC. De buitenbanen zijn beschikbaar zolang het weer het toelaat.

Mocht je geen lid zijn, dan kun je samen met een DLTC-lid in de kantine een introducépas verkrijgen. Hiermee kun je een dag gebruik maken van het tennispark en de dan beschikbare banen. Aan de introducépas zijn wel kosten verbonden, namelijk € 7,50. Hiermee kun je dan de hele dag gebruik maken van de faciliteiten. De introducépas blijft eigendom van DLTC en dient aan het einde van de dag weer ingeleverd te worden. Mocht de kantine gesloten zijn (bijv. gedurende zomermaanden), dan kan er samen met een DLTC-lid gratis gebruik van de baan gemaakt worden.

Je dient wel zelf voor rackets en ballen te zorgen.

In het winterseizoen, van 1 oktober tot 1 april, kunnen de banen in de hal worden gehuurd.

Losse baanverhuur binnen

Ga naar https://stddrachten.baanhuur.nl en maak (eenmalig) een account aan. Vervolgens kunt u inloggen en een baan reserveren. De reservering is definitief als de betaling via Ideal is afgerond.

U ontvangt drie berichten:

  1. de bevestiging van de reservering
  2. de factuur
  3. een pincode waarmee u het elektronisch slot van de hal kunt ontgrendelen. De pincode is actief vanaf vijf minuten voor de reservering.

Vaste baanverhuur binnen

U kunt voor het hele winterseizoen op een vast tijdstip in de week een baan huren bij de Stichting Tennishal Drachten. Contactpersoon hiervoor is Jan Boonstra, te bereiken via indoortennis@dltc.nl.