Al meer dan 100 jaar dé tennis- en padelclub in Drachten!

Laatste nieuws

Maandagavond 25 maart, 20.00 uur, is de eerstvolgende Algemene Leden Vergadering (ALV). Kom, wordt geïnfomeerd en praat mee over onze club en wat er allemaal speelt.

Open Tennis Dag

Zaterdag 30 maart a.s. organiseert DLTC de jaarlijkse Open Tennis- en Padeldag. Tussen 10.00 en 14.30 uur kun je kennismaken met ons als vereniging en alle activiteiten die je bij ons kunt doen. 

Tijdens de Open Tennis- en Padeldag is het park de hele dag open en zijn er allerlei activiteiten. Er lopen DLTC-leden rond die je alles kunnen vertellen over tennis, padel, lessen, de vereniging en alles wat er verder bij komt kijken. Kom gerust langs om even te proeven, een balletje te slaan (tennis en/of padel) of om gewoon even te kijken. 

En als het je bevalt wat je ziet? Tijdens de Open Dag is er ook nog een mooie aanbieding voor nieuwe leden!

ONS AANBOD

Bij DLTC vind je altijd iets wat bij jou past! Hieronder zie je tal van activiteiten die we aanbieden.

WAT VINDEN DE LEDEN VAN DLTC?

"Ik ben al ruim 20 jaar lid en heb in die tijd de club en het park zien veranderen tot een moderne vereniging met voor elk wat wils. Natuurlijk kan het altijd beter en zullen we samen de schouders er onder moeten blijven zetten om deze mooie club klaar voor de toekomst te maken. Ik doe daar zeker aan mee, jij ook?."
Albert Riemersma
De Wilgen

lidmaatschap

DLTC heeft verschillende vormen van lidmaatschap. Hieronder zie je de meest voorkomende, maar we hebben meer mogelijkheden voor bijvoorbeeld studenten- en/of gezinnenkorting. Kijk bij Lid worden voor meer informatie.

jeugd

€ 79,80

Per Jaar

Jeugd lidmaatschap
Recht op vrij spelen op zowel de tennis- als padelbanen voor leden tussen 9-18 jaar.

senioren

€ 160,00

Per Jaar

Senioren lidmaatschap
Recht op vrij spelen op zowel de tennis- als padelbanen.

jonge jeugd

€ 36,75

Per Jaar

Jonge Jeugd lidmaatschap
Recht op vrij spelen op zowel de tennis- als de padelbanen voor leden tot 9 jaar.

laatste nieuws

ONKRUID VERGAAT NIET DUS HULP NODIG

Zaterdag 16 maart is er weer een onkruiddag waarin we het park en de banen klaarmaken voor de zomer. Wie kan er meehelpen van 9.30 tot 12.30 uur? Meld je aan via:

OPENINGSTOERNOOI 2024 OP 1 APRIL

Na de winter begint het bij velen weer te kriebelen. Om het zomerseizoen feestelijk in te luiden zal maandag 1 April (tweede Paasdag) het jaarlijkse openingstoernooi worden gehouden.

noteer vast het 2024 pinkstertoernooi

In het weekend van 17 tot 20 mei 2024 is het jaarlijkse Pinkstertoernooi. Voor de 51e keer alweer en dit jaar ook het 1e Padel Pinkstertoernooi. Noteer het dus vast in je agenda. 

onze sponsors